За секое Ваше барање или информација контактирајте нѐ преку електронска пошта на info@hauzmajstor.com 

Преку нашиот Контакт центар 13434 

Преку апликацијата Контактирај го Хауз Мајстор Плус

или во нашите канцеларии на ул. Митрополит Теодосиј Гологанов бр.15 секој работен ден од 12:00 до 14:00 часот.

Сакате да побарате понуда за услуги?

Сакате да не контактирате? Сакате да пријавите проблем или да побарате информација?

Хауз Мајстор Плус е секогаш тука за Вас!

Покрај комуникацијата што со нас можете да ја остварите во секое време во нашите канцеларии, преку нашиот Контакт центар 13434 или на 02 3120 222 или преку електронска порака на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. на брз и едноставен начин можете да не контактирате и преку оваа апликација за сите Ваши прашања, забелешки, поплаки или пофалби. Ве молиме детално пополнете ги сите полиња и наведете го Вашето обраќање а по испраќањето на истото ќе бидете контактирани од нашиот Контакт центар.

Секогаш достапни за Вас!


Контактирај го Хауз Мајстор Плус


captcha
Powered by BreezingForms

Добивајте ја месечната фактура во електронска форма. 

Наместо во печатена верзија добивајте ја Вашата месечна фактура од Хауз Мајстор Плус на Вашата е-маил адреса. За таа цел е потребно да ја симнете и потпишете Согласноста и истата скенирана да ни ја пратите на info@hauzmajstor.com

Предности од доставата на месечната фактура во електронска верзија:

  •    - Целосно бесплатна услуга
  •    - Побрз и попрегледен начин на сметката
  •    - Неможете да ја изгубите фактурата
  •    - Погодно за електронско плаќање
  •    - Заеднички се грижиме за животната средина

Извршете промена на сопственик 

Сте го купиле или продале станот? Обврската да ја извршите промената во нашата база на клиенти е Ваша. Направете го тоа на брз и едноставен начин. Испратете го Имотниот лист со извршени промени на info@hauzmajstor.com и промената ќе биде извршена и новите фактури ќе гласат на новиот сопственик.