МОЛЕРОФАРБАРСКИ УСЛУГИ


molerofarbarskiИмате потреба од промена на ентериерот во Вашиот дом или деловен простор? Потребни Ви се молерофарбарски работи во Вашиот простор?

Хауз Мајстор Плус Ви нуди комплетни, брзи и квалитетни молерофарбарски услуги. Со употреба на квалитетни бои и материјали и користење на различни техники од страна на квалитетно обучени искусни молери Вашиот простор ќе добие нов изглед.

При реализацијата на оваа услуга нашите тимови се грижат за целосна заштита на Вашиот мебел и подна површина како и за преместување на мебелот при реализација на активностите.

Со цел што е можно поквалитетна реализација на услугите оваа услуга следува по претходно извршен увид на просторот од страна на наш стручен тим, при што ќе биде дефинирана најповолната понуда за Вас. Доколку сте заинтересирани за користење на оваа услуга Побарајте понуда преку апликацијата Побарај понуда за хаусмајсторски услуги со избор на опцијата молерофарбарски услуги или преку нашиот Контакт Центар 13434. Согласно Вашето барањето за понуда, одговорните лица за молерофарбарски услуги од нашата компанија ќе Ве контактираат со цел дефинирање на точен термин за увид на просторот и информирање за сите детали поврзани со услугата.

X

Right Click

No right click