ЧИСТЕЊЕ НА МАГАЦИНИ

magacini3Потребно Ви е чистење на магацинскиот простор на Вашата компанија?

Хауз Мајстор Плус Ви нуди детално чистење и уредување на магацинскиот простор.

Со нашите современи машини за чистење на сите видови подови, квалитетни средства и професионален кадар, нудиме брза, ефикасна и квалитетна услуга на чистење на Вашиот магацински простор која во целост ќе ги задоволи Вашите потреби и барања.     

Доколку сте заинтересирани за користење на овие услуги можете тоа да го направите преку апликацијата Побарај понуда за чистење на деловни објекти со напомена дека станува збор за магацински простор или преку нашиот Контакт Центар 13434. Согласно Вашето барањето за понуда, одговорните лица за професионални услуги за хигиена од нашата компанија ќе Ве контактираат со цел дефинирање на термин за увид на магацинскиот простор и Ваше информирање за сите детали поврзани со бараната услуга.

X

Right Click

No right click