За секое Ваше барање или информација контактирајте нѐ преку електронска пошта на info@hauzmajstor.com 

Преку нашиот Контакт центар 13434 

Преку апликацијата Контактирај го Хауз Мајстор Плус

или во нашите канцеларии на ул. Митрополит Теодосиј Гологанов бр.15 секој работен ден од 12:00 до 14:00 часот.

Сакате да побарате понуда за услуги?

Хауз Мајстор Плус Ви овозможува на брз и едноставен начин да побарате професионални хаусмајсторски услуги во Вашиот станбен или деловен простор. Со цел квалитетно и точно утврдување на потребата за поправка или интервенција Ве замолуваме да ги внесете сите барани информации во апликацијата и по испраќање на барањето за понуда, одговорните лица за хаусмајсторски услуги од нашата компанија ќе Ве контактираат со цел дефинирање на точен термин за интервенција од нашите хаусмајсторски тимови и за Ваше информирање за сите детали поврзани со бараната услуга.

Изберете професионални поправки и интервенции од искусни хаусмајстори!

Гарантиран квалитет на услугата!

Хауз Мајстор Плус – Твој домашен мајстор!


Побарајте понуда за професионални хаусмајсторски услуги во Вашиот станбен или деловен простор

Доколку аплицирате од компанија Ве молиме наведете контакт лице и телефон за контакт и ќе бидете контактирани од нашиот Контакт центар.

captcha
Powered by BreezingForms

Добивајте ја месечната фактура во електронска форма. 

Наместо во печатена верзија добивајте ја Вашата месечна фактура од Хауз Мајстор Плус на Вашата е-маил адреса. За таа цел е потребно да ја симнете и потпишете Согласноста и истата скенирана да ни ја пратите на info@hauzmajstor.com

Предности од доставата на месечната фактура во електронска верзија:

  •    - Целосно бесплатна услуга
  •    - Побрз и попрегледен начин на сметката
  •    - Неможете да ја изгубите фактурата
  •    - Погодно за електронско плаќање
  •    - Заеднички се грижиме за животната средина

Извршете промена на сопственик 

Сте го купиле или продале станот? Обврската да ја извршите промената во нашата база на клиенти е Ваша. Направете го тоа на брз и едноставен начин. Испратете го Имотниот лист со извршени промени на info@hauzmajstor.com и промената ќе биде извршена и новите фактури ќе гласат на новиот сопственик.