За секое Ваше барање или информација контактирајте нѐ преку електронска пошта на info@hauzmajstor.com 

Преку нашиот Контакт центар 13434 

Преку апликацијата Контактирај го Хауз Мајстор Плус

или во нашите канцеларии на ул. Митрополит Теодосиј Гологанов бр.15 секој работен ден од 12:00 до 14:00 часот.

Сакате да побарате понуда за услуги?

Со цел квалитетно и точно утврдување на Вашите потреби за професионално одржување на хигиената во Вашата компанија, Хауз Мајстор Плус ценејќи го Вашето време Ви овозможува во брза и едноставна постапка да ни доставите барање за понуда за нашите професионални услуги за одржување на хигиена.

Во тој контекст Ве замолуваме да ја пополните апликацијата и по испраќање на барањето за понуда, одговорните лица за професионални услуги за хигиена од нашата компанија ќе Ве контактираат со цел дефинирање на термин за увид на објектот и Ваше информирање за сите детали поврзани со одржувањето на објектот на Вашата компанија.

Ви благодариме на Вашето одвоено време.

Изберете поекономично, поквалитетно и професионално одржување на хигиената во Вашата компанија!

Хауз Мајстор Плус е Вашиот вистински избор!


Побарајте понуда за професионално одржување на хигиената во Вашата компанија


Доколку Вашето барање се однесува за постојано одржување на хигиената:


captcha
Powered by BreezingForms

Добивајте ја месечната фактура во електронска форма. 

Наместо во печатена верзија добивајте ја Вашата месечна фактура од Хауз Мајстор Плус на Вашата е-маил адреса. За таа цел е потребно да ја симнете и потпишете Согласноста и истата скенирана да ни ја пратите на info@hauzmajstor.com

Предности од доставата на месечната фактура во електронска верзија:

  •    - Целосно бесплатна услуга
  •    - Побрз и попрегледен начин на сметката
  •    - Неможете да ја изгубите фактурата
  •    - Погодно за електронско плаќање
  •    - Заеднички се грижиме за животната средина

Извршете промена на сопственик 

Сте го купиле или продале станот? Обврската да ја извршите промената во нашата база на клиенти е Ваша. Направете го тоа на брз и едноставен начин. Испратете го Имотниот лист со извршени промени на info@hauzmajstor.com и промената ќе биде извршена и новите фактури ќе гласат на новиот сопственик.