Водени од потребата за квалитетно и точно утврдување на потребите за услуги во Вашата станбена зграда, како и поради подобро информирање на заинтересираните станари за сите аспекти поврзани со управувањето и одржувањето на зградата, Ви овозможуваме во брза и едноставна постапка да се информирате за нашите пакети и да ги внесете бараните информации за Вашиот објект.

Во тој контекст Ве замолуваме да ги пополните задолжителните полиња (обележани со *), а доколку сакате да Ве информираме и за претпоставена вкупна месечна претплата на секој станар Ве молиме пополнете ги и останатите полиња.

По испраќање на барањето за понуда, одговорните лица за управување и одржување на станбени и деловни објекти од нашата компанија ќе Ве контактираат со цел дефинирање на термин за увид на објектот и Ваше информирање за текот на постапката за избор управител.

Ви благодариме на Вашето одвоено време.

Доверете го управувањето и одржувањето на Вашата зграда на Хауз Мајстор Плус и станете дел од нашите задоволни корисници на услуги!

Хауз Мајстор Плус е Вашиот вистински избор!

Вашиот објект е наша грижа!


Побарајте понуда за управување и одржување на Вашата зграда

Ваши податоци


 

 

Податоци за објектот

Месечни трошоци на објектот, а се однесуваат на заедничките простории


Со изборот на Хауз Мајстор Плус за управител на Вашата зграда, дополнително како сопственик на стан во зграда со која управува Хауз Мајстор Плус добивате од 10% до 30% попуст за хаусмајсторски услуги во Вашиот стан и за професионалните услуги за чистење на станот.

Покрај услугите од пакетите, согласно бројот на станови во зградата а согласно избраниот пакет и потребите на станарите, Хаус Мајстор Плус Ви нуди и бесплатни услуги и услуги со попуст, кои детално можете да ги видите во услугата Управување со станбени згради.


 


captcha
Powered by BreezingForms

Со изборот на Хауз Мајстор Плус за управител на Вашата зграда, дополнително како сопственик на стан во зграда со која управува Хауз Мајстор Плус добивате од 10% до 30% попуст за хаусмајсторски услуги во вашиот стан и за професионалните услуги за чистење на станот.

Покрај услугите од пакетите, согласно бројот на станови во зградата а согласно избраниот пакет и потребите на станарите, Хауз Мајстор Плус Ви нуди и бесплатни услуги и услуги со попуст*.

* Наведените бесплатни услуги и услуги со попуст се дефинираат во соработка со станарите а во согласност со избраниот пакет и увидот на објектот од страна на нашите тимови. Во секоја зграда се реализираат сите услуги со попуст и дел од наведените бесплатни услуги.

Побарајте понуда преку апликацијата Побарај понуда за управување со згради или преку нашиот Контакт Центар 13434. Согласно Вашето барањето за понуда, одговорните лица за управување и одржување на станбени и деловни објекти од нашата компанија ќе Ве контактираат со цел дефинирање на термин за увид на објектот и Ваше информирање за текот на постапката за избор управител.

Доверете го управувањето и одржувањето на Вашата зграда на Хауз Мајстор Плус и станете дел од нашите задоволни корисници на услуги!

Хауз Мајстор Плус е Вашиот вистински избор!

Вашиот објект е наша грижа!

Хауз Мајстор Плус една компанија, решение за сѐ!

X

Right Click

No right click