15% ПОПУСТ ЗА ХАУСМАЈСТОРСКИ УСЛУГИ - ПРОМОТИВНА ПОНУДА ЗА КОРИСНИЦИТЕ НА УСЛУГАТА УПРАВУВАЊЕ СО СТАНБЕНИ ЗГРАДИ

Хауз Мајстор Плус ги информира сите сопственици на станови во згради со кои управува нашата компанија, дека од 15 Декември имате можност да ја користите хаусмајсторска услуга во Вашиот стан по промотивна цена со 15% попуст. Промоцијата трае до 29 Февруари 2020 година и се однесува за сите постоечки корисници и за сопствениците на станови кои се наоѓаат во зграда што Хауз Мајстор Плус ќе започне да ја управува во периодот на промоција.

Изберете професионални поправки и интервенции од искусни хаусмајстори!

Изберете гарантиран квалитет на услугата!

Хауз Мајстор Плус – Твој домашен мајстор!

X

Right Click

No right click