ОДРЖУВАЊЕ И ПОПРАВКА НА СИСТЕМИ ЗА ЛАДЕЊЕ И ГРЕЕЊЕ


air conditionerРедовното одржување и чистење на климатизерот во Вашите простории го подобрува квалитетот на воздухот во просторијата и го продолжува периодот на работа на клима уредот. Затоа е важно редовно одржување и правилно чистење на климатизерите.

Хауз Мајстор Плус Ви нуди комплетни услуги за редовно одржување, правилно чистење или поправка на клима уредите во Вашиот станбен или деловен простор. Преку редовно одржување, чистење на филтрите, замена на фреонот и проверка на инсталацијата Вашиот систем за ладење или греење ќе работи поквалитетно и подолго а квалитетот на воздухот значително подобрен.

Доколку сте заинтересирани за користење на оваа услуга Побарајте понуда преку апликацијата Побарај понуда за хаусмајсторски услуги со избор на опцијата Поправка на системи за ладење и греење или преку нашиот Контакт Центар 13434. Согласно Вашето барањето за понуда, одговорните лица за хаусмајсторски услуги од нашата компанија ќе Ве контактираат со цел дефинирање на точен термин за интервенција од нашите хаусмајсторски тимови и за Ваше информирање за сите детали поврзани со бараната услуга.

X

Right Click

No right click