ЕДНОКРАТНО ЧИСТЕЊЕ ПО ЗАВРШУВАЊЕ СО ГРАДЕЖНИ РАБОТИ

ednokratnoГи завршивте градежните работи и потребно Ви е темелно чистење на просторот?

Хауз Мајстор Плус е тука за Вас.

Целокупниот неред кој настанал од помали или поголеми градежни зафати е наша грижа.

Со нашите современи машини за чистење на сите видови подови, квалитетни средства и професионален кадар, нудиме брза, ефикасна и квалитетна услуга на чистење на Вашиот новоизграден објект, која во целост ќе ги задоволи Вашите потреби и барања.     

Хауз Мајстор Плус ги чисти сите новоизградени објекти, станбени и деловни простории, производствени хали, индустриски капацитети и друг вид на новоизградени објекти или објекти по завршување на градежни активности за реконструкција.

Реализацијата на оваа услуга следува по претходно извршен увид на просторот од страна на наш стручен тим, при што ќе биде дефинирана најповолната понуда за Вас.Доколку сте заинтересирани за користење на оваа услуга контактирајте не преку нашиот Контакт Центар 13434 или на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

X

Right Click

No right click