ЧИСТЕЊЕ НА СПОРТСКИ САЛИ


sportski saliПотребно Ви е чистење на теренскиот или трибинскиот дел од спортската сала? Сакате да направите генерално чистење на целиот објект и споредните простории во спортската сала?

Хауз Мајстор Плус Ви нуди комплетни услуги за одржување на хигиената во Вашиот спортски објект реализирани од професионално обучен и опремен персонал. Со примена на исклучително квалитетни средства за чистење и современи машини за чистење на сите видови подовинудиме брза, ефикасна и квалитетна услуга на чистење која во целост ќе ги задоволи стандардите за хигена во спортската сала.

Доколку сте заинтересирани за користење на овие услуги можете тоа да го направите преку апликацијата Побарај понуда за чистење на деловни објекти со напомена за чистење на спортска сала или преку нашиот Контакт Центар 13434. Согласно Вашето барањето за понуда, одговорните лица за професионални услуги за хигиена од нашата компанија ќе Ве контактираат со цел дефинирање на термин за увид на објектот и Ваше информирање за сите детали поврзани со бараната услуга.

X

Right Click

No right click