hm-top.jpg

ЗА НАС

Кои сме ние?
Потребни Ви се професионалци?
Зошто ХАУЗМАЈСТОР ПЛУС?

УСЛУГИ

Хигиена...
Техничко одржување...
Комунални услуги...

УПРАВУВАЊЕ СО ЗГРАДИ

Управување, совети, извештаи...
Функционалност, хигиена...
Максимална взаемна соработка!!

Хаузмајстор ПЛУС е ЛИЦЕНЦИРАН УПРАВИТЕЛ со Станбен и Деловен простор

Зошто ХАУЗМАЈСТОР ПЛУС?

Бидејќи работи според желбите и потребите на клиентите.

Нашите услуги се професионални, квалитетни и навремени.

Бидејќи квалитетот е нашето основно мото.

Секој наш вработен е стручен во својата област.

Гарантираме за лицето кое го испраќаме во Вашиот дом.

Даваме гаранција за извршената услуга.

Пристигнуваме за два часа (за членството)

Клиентите не избраа нас.

Новите клиенти се по препорака на наши задоволни клиенти.

Затоа што Вашата препорака е наш мотив повеќе...
 

ЗАТОА ШТО:

Секое одржување на имотот е важен за Вас.

ХАУЗМАЈСТОР ПЛУС со правилно и квалитетно одржување на Вашиот имот Ви ја зголемува цената на пазарот.
 

УСЛУГИ КОИ ГИ ИЗВРШУВАМЕ ЗА ВАС:

Хигиена

Техничко одржување

Инвестиционо одржување

Управување со имот и недвижнини
 

Стандарди за квалитет